Használati feltételek

A feltételek elfogadása

A ForditoPro-t (a továbbiakban: "webhely") biztosítjuk fogyasztók és vállalkozások számára. A Weboldal bármilyen módon történő használatával Ön beleegyezik a Felhasználási Feltételek betartásába. Ha Ön kifogást emel a Felhasználási feltételek vagy a Weboldal bármely iránymutatása ellen, az egyetlen lehetőség a Weboldal használatának azonnali leállítása.

Változások a Felhasználási feltételekben

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint bármikor módosítsuk, módosítsuk vagy módosítsuk a Felhasználási feltételeket. Az ilyen változtatások a közzétételt követően azonnal hatályba lépnek. A Felhasználási feltételek legfrissebb verziója a Weboldal láblécében található. A Használati feltételeket rendszeresen át kell tekintenie, hogy tájékozódjon az esetleges változásokról.

Magatartás

Ön vállalja, hogy nem tesz közzé semmilyen szöveget, fájlt, képet, videót, hangot vagy egyéb anyagot ("Tartalom"), és nem használja a Weboldalt olyan módon, amely:

  • sérti bármely fél szabadalmát, védjegyét, üzleti titkát, szerzői jogát vagy egyéb tulajdonjogát;
  • sért minden állami, szövetségi vagy egyéb törvényt;
  • fenyeget, zaklat vagy rágalmazó;
  • kiskorúakra ártalmas;
  • önhasznos reklámot vagy marketinget tartalmaz a Webhely nyilvános területein, amelyekért nem fizettek, és amelyek nem promóciós tartalom hozzáadására szolgálnak;
  • szoftvervírusokat vagy más számítógépekre káros kódokat állít elő;
  • megzavarja a Webhely felhasználóinak normális párbeszédét;
  • félrevezető vagy hamis információkat tartalmaz;
  • hamisított fejléceket vagy más elemeket használ az azonosítók manipulálására a Tartalom eredetének álcázására.

Ön beleegyezik abba, hogy a Webhelyen található forráskódot nem fordítja vissza, nem fejti vissza, vagy más módon nem kísérel meg felfedezni.

Hacsak nem kap kifejezett engedélyt, beleegyezik abba, hogy nem reprodukálja, sokszorosítja, másolja, nem adja el, adja tovább, vagy használja fel semmilyen kereskedelmi célra a Webhely egyetlen aspektusát sem. Bármely vállalkozás, amely egy listára regisztrál, vagy reklámot vagy bármely más szolgáltatást vásárol ("Ügyfél"), jogosult és engedélye arra, hogy a listája vagy a megvásárolt reklám vagy egyéb szolgáltatás kereskedelmi javát szolgálja, mindaddig, amíg a fenti magatartási kódexeket nem sérti.

Magánélet

Kérjük, tekintse át Adatvédelmi szabályzatunkat a személyazonosításra alkalmas adatok Vállalat általi gyűjtésével, közzétételével és felhasználásával, valamint az adatvédelmi ügyekkel kapcsolatos részletekért. A Weboldal használatának alapja az adatvédelmi szabályzat és a használati feltételek elfogadása.

Tartalom

Ez a Webhely és a Weboldalon található Tartalmak egy része hivatkozásokat tartalmaz más internetes forrásokra. Az ilyen hivatkozások segítséget nyújtanak az Ön számára érdekes egyéb internetes források azonosításában és megtalálásában, és nem célja, hogy kijelentsék vagy sugallják, hogy a Vállalat szponzorok, támogatják, kapcsolódnak vagy kapcsolódnak, vagy jogilag fel vannak hatalmazva arra. bármely kereskedelmi név, bejegyzett védjegy, logó, jogi vagy hivatalos pecsét vagy szerzői jog által védett szimbólum, amely az említett linkeken megjelenhet.

A Weboldalunkon található információk vagy számítási eredmények az adatgyűjtés időpontja és módja miatt elavultak vagy tévesek lehetnek. Ha a Weboldalon olyan információt vagy számítási eredményt talál, amelyről úgy gondolja, hogy téves, kérjük, forduljon hozzánk a részletekkel, és kivizsgáljuk az ügyet, és ahol adatforrásunk lehetővé teszi, frissítjük az információkat.

Korlátozások és felmondás

A Társaság korlátozhatja a Webhely Ön általi használatát, beleértve, de nem kizárólagosan, a Webhelyhez való hozzáférés számát. A korlátozások magukban foglalhatják a Webhelyhez való hozzáférésének teljes megszüntetését, és Ön elfogadja, hogy a Vállalat saját belátása szerint bármikor, előzetes értesítéssel vagy anélkül módosíthatja vagy megszüntetheti a Weboldalt (vagy annak bármely részét).

Garancia kizárása

A VÁLLALAT WEBOLDALÁT ÉS BÁRMELY SZEREPLŐ SZOLGÁLTATÁST „AHOGY VAN” ALAPJÁN BIZTOSÍTOK, MINDENFÉLE GARANCIA NÉLKÜL, BELEÉRTVE AZÉRT, HOGY KORLÁTOZAT NÉLKÜL A GARANCIA HIBÁTÓL, HIBAMENTESSÉGÉRE, ALKALMAZÁSI OLDALRA VAGY NEM JOGSÉRTŐ. A WEBOLDAL HASZNÁLATA SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK.

Joghatóság

A használati feltételekre az indiai Karnataka állam törvényei az irányadók, tekintet nélkül annak kollíziós rendelkezéseire. Ön és a Vállalat megállapodnak abban, hogy alávetik magukat a Texas államban található bíróságok személyes és kizárólagos joghatóságának.

Részleges rokkantság

A jelen Felhasználási feltételek bármely rendelkezése, amelyet bármely joghatóság bírósága érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak talál, nem érinti a rendelkezés érvényességét vagy végrehajthatóságát más joghatóságokban, és nem befolyásolja a többi rendelkezés érvényességét vagy végrehajthatóságát. A Vállalatnak a jelen Felhasználási Feltételekben meghatározott bármely jogáról való lemondása vagy gyakorlásának elmulasztása nem tekinthető a jelen Szerződés szerinti további jogokról való lemondásnak.

Feltételek megsértése

Ön elfogadja, hogy a pénzbeli kártérítés nem biztos, hogy elegendő jogorvoslat a jelen Megállapodás megszegése esetén, és a Vállalatnak jogában áll bármely egyéb jogról vagy jogorvoslatról lemondani, hogy eltiltó vagy méltányos jogorvoslatot kérjen az illetékes bíróság által megfelelőnek ítélt módon.

Tábornok

A Felhasználási Feltételek alkotják a teljes megállapodást Ön és a Vállalat között, és szabályozzák a Webhely Ön általi használatát, felülírva az Ön és a Vállalat között létrejött minden korábbi megállapodást.